1. Inleiding  2. Introductie-gebruik   3. Gebruikerstips   4. Excel2Sepa-downloaden   5. Bestellen  6. Algemene-Voorwaarden


Gebruikerslicentie Excel2Sepa bestellen

Hieronder kunt u voor het gebruiken van het SEPA XML deel van Excel2Sepa een gebruikerslicentie bestellen door

  1. de gevraagde gegevens in te vullen en

  2. vervolgens het gevraagde licentiebedrag *) van € 50,- of € 60,- (inclusief e-factuur) over te maken op het IBAN bankrekeningnummer NL34.INGB.0000.2949.67 t.n.v. 'Hr J W Teunisse' en met vermelding van 'Excel2Sepa' en uw naam.
Na ontvangst van de betaling ontvangt u per email de gebruikerslicentie in de vorm van een Binaire Data File (BDF) en een korte installatie instructie waar deze BDF op uw PC dient te worden geïnstalleerd.

Updates van het Excel2Sepa programma, zoals bugfixes en kleine verbeteringen, kunt u binnen een jaar na aanschaf gratis installeren. U betaalt hiervoor geen jaarlijkse onderhoudskosten.

Met het betalen van het licentiebedrag en het in gebruiknemen van Excel2Sepa, gaat u akkoord met De Algemene Voorwaarden van het programma Excel2Sepa.

Indien u een e-factuur van de licentieaankoop wenst te ontvangen, klik dan de optie factuur aan.


Ik wil graag een e-factuur ontvangen en ben akkoord met extra administratiekosten van € 10,-

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden Excel2Sepa en verklaar het licentie bedrag en eventuele factuurkosten te hebben overgemaakt op het bankrekeningnummer van JWT Informatica- & Projectadvies.


 

Indien u binnen 2 werkdagen geen e-mail reactie van ons ontvangt, neemt u dan contact met ons op door het versturen van een e-mail naar info@jwteunisse.nl. We hebben namelijk gemerkt dat sporadisch een internet bestelling niet bij ons aan komt.

*) BTW: Sinds 1 januari 2019 is JWT Informatica- & Projectadvies niet meer BTW-plichtig, daardoor brengen wij u geen BTW in rekening.