JWT Informatica- & Projectadvies

Een kleinschalig adviesbureau op het gebied van Informatica & ICT vraagstukken. Na een werkzaam leven van meer dan 40 jaar in de automatiserings- en ICT sector werd het tijd om het (wat) rustiger aan te doen. De laatste 20 jaar was ik actief op het gebied van algemeen ICT management, advisering (bijv. invoering/begeleiding ITIL processen, coaching medewerkers) alsmede het leiden van projecten op het gebied van applicatie-ontwikkeling of implementaties van deze systemen. Naast (project)management werkzaamheden schuw ik nog steeds het `handwerk` niet, zoals business-, informatie- of procesanalyse, het ontwerpen en vervolgens ontwikkelen van koppelingen tussen systemen onderling of bijv. uitvoeren testmanagement & testanalyse of waar nodig het testen zelf. Vanaf 2013 tot 2019 was ik ook actief als carrierebegeleider (coach) bij Procam te Amersfoort.

Nu houd ik mij sinds 2013 in hoofdzaak bezig met het ontwikkelen, beheer en verkoop van Excel2Sepa: een Windows tool voor het omzetten van een Excel- of een CSV bestand naar het Europese SEPA XML betalingsbestand formaat. Excel2Sepa is een logisch vervolg ontstaan uit een eerder tool Excel2Clieop.

Daarnaast ben ik zeer ge´ntereseerd in IoT (Internet of things) en domotica toepassingen. Mijn persoonlijke ervaringen hiermee leg ik regelmatig vast in een serie web artikelen, mede om mijn opgedane kennis en ervaringen voor mijzelf niet verloren te laten gaan.

Noten: