JWT Informatica- & Projectadvies

Een adviesbureau voor het doelmatig en efficiënt oplossen van ICT vraagstukken, welke zijn ontstaan door de noodzaak tot veranderen. En omgaan met veranderen is een belangrijk onderdeel van ons vak. Succesvol veranderen betekent dat de voornaamste aspecten van verandering (Visie & Strategie, Personeel & Organisatie en Technologie) goed op elkaar aansluiten, als het ware 'matchen'. Hoewel iedere verandering als basis vanuit een duidelijke en heldere Visie een Strategisch startpunt dient te hebben, zijn de aspecten Personeel & Organisatie, (ICT)Technologie en FinanciŽle middelen van gelijkwaardig belang.

Onze dienstverlenende activiteiten liggen dan ook op het vlak van :

  • Project- en tijdelijk management;
  • Advies- en veranderingstrajecten, zoals recent het begeleiden van conversies van bankrekeningnummers naar IBAN en Sepa aspecten;
  • Business en Informatie analyses;
  • Product-, object en datamodellering;
  • Kwaliteitsborging zoals Testen, ICT-auditing en procesverbetering.
De bovengenoemde partners verbeteren desgewenst gaarne uw ICT-toepassingen, hetzij in de rol van projectadviseur of als project- en interimmanager. Zij beschikken over een gedegen vakkennis en ervaring in de aanpak van projecten. Zij zijn een reeks van jaren werkzaam geweest in ICT-projecten en hebben leidende rollen in een opeenvolgende serie van innoverende opdrachten en projecten vervuld.

Noten:
  • Nadere informatie over ons tool Excel2Sepa vindt u door op de linker menu button Excel2Sepa te klikken. U kunt het tool dan tevens downloaden voor een evaluatie (of nieuwe versie) en bestellen.
  • Informatie over de interfacing tussen ToernooiAssistent en Excel2Sepa vindt u op deze webpagina. U kunt dan tevens een drietal templates downloaden.


JWT Informatica- & Projectadvies - Balistraat 35 - 3818 AJ AMERSFOORT
Telefoon: +31 (033) 463 11 13 - info@jwteunisse.nl